"Toţi ştim că este un antrenor minunat, care ştie să gestioneze un vestiar plin de vedete. Este ceea ce are nevoie PSG pentru a-şi avea starurile în cea mai bună condiţie", crede Menes.

"Dacă îi puneţi lui Neymar un gardian de închisoare, precum Conte, Villas-Boas sau Tuchel, brazilianul se va aprinde foarte repede. E normal ca Neymar, starul echipei, să fie consultat. Cine face asta? Allegri, Ancelotti", a mai spus jurnalistul francez.

Presa franceză a dat ca sigură în ultima perioadă numirea fostului antrenor al Borussiei Dortmund, Thomas Tuchel, pe banca lui PSG din vară. Şi şefii lui Bayern Munchen, interesaţi şi ei de Tuchel, au spus că antrenorul german i-ar fi refuzat pentru că "a semnat deja cu o altă echipă".

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist al Planetei după ce PSG l-a cumpărat vara trecută, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

28 de goluri în 30 de meciuri are brazilianul în vârstă de 26 de ani, în toate competiţiile, pentru Paris Saint Germain.

Neymar se află în recuperare după operaţia la piciorul drept, iar actualul antrenor al lui PSG, Unai Emery, se aşteaptă ca brazilianul să revină la Paris în două săptămâni.