image
Sursa foto: Spitalul nr 1//Facebook

Care este starea de sănătate a bebelușului abandonat în scara unui bloc din capitală

Bebelușul care a fost găsit aseară abandonat în scara unui bloc din sectorul Buiucani este un băiețel de câteva săptămâni și cântărește 3180 kg. Starea de sănătate a micuțului este stabilă, spun medicii.

În prezent bebelușul este alimentat artificial.

„Pe data de 23 ianuarie, în jurul orei 20:00, în cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1 a fost internat un bebeluș de sex masculin, cu masa 3180 grame, care a fost găsit întru-un bloc din sectorul Buiucani. Acesta a fost adus de către serviciul AMU Buiucani, însoțit de către forțele de ordine.

Nou-născutul la internare era în stare satisfăcătoare, la moment este stabil, alimentat artificial și se află sub supravegherea personalului medical.

În urma examinărilor se presupune că copilul nu are nici o lună de la naștere, ceea ce coincide și cu cele indicate pe biletul lăsat lângă copil”, informează responsabilii de la IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1.

Amintim că ieri, poliția a fost alertată la ora 18:42 de locatarii blocului, unde a fost abandonat bebelușul

Potrivit Ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, micuțul era într-un cărucior, iar alături era lăsat un bilețel cu data nașterii acestuia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: