image
Sursa foto: Getty Images

Simona Halep a anunţat public despărţirea de o persoană cu care colabora de 14 ani: ”Voi preţui mereu prietenia noastră”

În urma eliminării surprinzătoare de la Roland Garros, Simona Halep a luat o decizie drastică, pe care a anunţat-o public, pe reţelele de socializare.

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, pe reţelele de socializare, că va fi reprezentată de Wesport, ea punând astfel capăt unei colaborări de peste un deceniu cu Virginia Ruzici.

”A fost o călătorie fantastică Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată.

Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cu Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a transmis Halep.

Şi Wesport a anunţat startul colaborării cu Halep. “Simona este unul dintre cele mai mari staruri din sportul mondial şi a fost lider mondial timp de 64 de săptămâni, între 2017-2019. Are 23 de titluri WTA – până acum”, a notat agenţia

Citeşte mai mult despre

comentarii: