Paul Pogba a declarat că este timpul pentru o nouă provocare, prin aceasta a sugerat că vrea să plece de la Manchester United.

De aceea, gruparea engleză este dispusă să-i facă o ofertă de nerefuzat internaționalului francez pentr a-l determina să rămână în continuare sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. Conducerea lui United îi pregătește un salariu de 558.000 de euro săptămânal, adică 29 de milioane pe an, cu prelungire a contractului pe încă doi ani.

Salariul lui Paul Pogba este în prezent de 325.000 de euro săptămânal, adică 17 milioane pe an. Francezul mai are doi ani de contract cu Manchester United, cu drept de opțiune pentru încă unul.

Oricum, Manchester United nu este dispusă să se despartă de Paul Pogba pentru o sumă mai mică 170 de milioane de euro. Real Madrid este singura echipă care a făcut o ofertă pentru mijlocașul de 26 de ani, în această vară, dar aceasta a fost doar de 105 milioane de euro, care a fost respinsă de United.

Cu toate acestea, echipa condusă de Zinedine Zidane este probabil să revină cu o altă ofertă în viitorul apropiat, dar nu mai departe de data de 1 iulie.