image
Sursa foto: as.com

Planul lui Perez: Ce jucător simbolic al Realului va antrena gruparea blanco

Real Madrid pregăteşte o nouă mutare câştigătoare, care să aibă în prim-plan un simbol al grupării blanco. După plecarea lui Zinedine Zidane, Florentino Perez ar dori ca Raul să facă aceiaşi paşi ca ai francezului.

Astfel, în ultimele şase săptămâni, fostul mare atacant a obţinut licenţa A UEFA şi diploma B. Astfel, planul e simplu. Raul ar urma să se iniţieze la echipa a doua, la Valdebebas, după care, la momentul potrivit, va face pasul la echipa mare.

"Este unul dintre cei mai mari jucători din istoria clublui și sunt privilegiat că am avut onoarea să împart niște momente de neuitat alături de el, cum ar fi La Novena (nr. a 9-a Ligă a Campionilor câștigată de Real, în 2002).

Raul a fost și va fi un exemplu de onestitate, de muncă, de refuzul de a accepta eșecul și de pasiune pentru fotbal. Mulțumim Raul că ai contribuit cu talent și devotament la a face acest club și mai mare", afirma Florentino Perez într-un mesaj special pentru Raul, în momentul în care legendarul atacant și-a încheiat cariera fotbalistică.

Raul a evoluat pentru Real Madrid în perioada 1994-2010, stabilind un record de meciuri jucate (741). A fost ani buni și cel mai bun marcator al clubului blanco (323), dar între timp a fost depăşit de Cristiano Ronaldo. În 2010, vârful spaniol a plecat în Germania, la Schalke, în 2012 a ajuns la Al Sadd, iar ultima echipă din cariera sa de fotbalist a fost New York Cosmos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: