image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-a ocupat de afaceri în timpul pandemiei! În ce a investit 8 milioane de euro

Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia după perioada lungă petrecută în Portugalia - starul lui Juventus a preferat să se refugieze în Madeira natală împreună cu familia pe timpul pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă a petrecut majoritatea timpului alături de partenera lui, Georgina, şi de cei 4 copii ai săi, fotbalistul şi-a făcut timp şi pentru afaceri.

Cristiano Ronaldo a cumpărat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais, o staţiune în mare vogă, aflată la 30 de km de Lisabona. Conform presei portugheze, ar fi dat 8 milioane de euro pentru noua sa proprietate.

Acolo, superstarul ar fi început să construiască o vilă de lux la Quinta da Marinha, o zonă exclusivistă cu o plajă care atrage mulţi turişti, dar şi cu lacuri, terenuri de golf şi restaurante scumpe.

Nu ar fi o nouă reşedinţă pentru Cristiano, ci o investiţie - el intenţionează să închirieze proprietatea celor care-şi vor putea permite preţul piperat.

Ar fi al cincilea proiect imobiliar în care s-a implicat portughezul - el de'ine deja o clădire cu 7 etaje în Madeira, o casă de vacanţă în Algarve şi două vile superbe în capitala Lisabona. Cea situată pe Rua Castilho, l-a costat 7.5 milioane de euro şi a fost atunci cea mai scumpă achiziţie de acest gen din Portugalia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: