image
Sursa foto: capital.ro

Horoscopul zilei aduce probleme financiare pentru Balanțe; Peștii, în schimb, au parte de o zi cu schimbări în bine

Horoscopul zilei aduce probleme financiare pentru Balanțe. Peștii, în schimb, au parte de o zi cu schimbări în bine.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Berbec

O zi cu bune și cu rele, poate chiar în egală măsură, așa că vei avea libertate deplină să alegi cum să îți fie ziua, frumoasă sau furtunoasă, cum îți place mai mult.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Taur

Vei avea mai mult de câștigat din folosirea unui ton calm și încărcat de bunăvoință. Dar ai și posibilitatea de a încerca să te impui, inclusiv prin ton.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Gemeni

Sunt destule probleme care te neliniștesc și în încercarea de a te elibera de presiunea interioară, ai putea avea reacții exagerate față de toți cei din jur.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Rac

Ești tentat să construiești un zid din nemulțumirile legate de cei dragi, între tine și ei, să nu mai treacă nimeni, decât dacă știe o parolă anume.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Leu

Cauți un anumit grad de confort psihic și te grăbești să îl obții, dar din acest motiv nu mai ești atent la propriile reacții. Îi îndepărtezi pe cei din jur și nu o să-ți placă reacțiile lor.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Fecioară

Pui la îndoială anumite planuri de viitor, poate chiar pe cele mai frumoase și mai curajoase. Ai motivele tale, dar ar trebui să lași schema lor intactă, ca să te orientezi mai bine.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Balanță

Ești preocupat de problemele financiare, care, culmea, nu sunt provocate de lipsuri ci de ideile tale cam fanteziste legate de investiții, cheltuieli și economii.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Scorpion

Este destul de instabilă situația unor parteneriate, dar nici tu nu mai ești atât de nesigur pe tine sau timorat de ideea unor schimbări radicale.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Săgetător

Ai multe de reglat în activitatea profesională, de la volumul de muncă, prea mare sau prea mic, până la pretențiile financiare care trebuie tratate cu realism.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Capricorn

Ceri cam mult și de la cei dragi și de la prieteni, fără să îți dai seama. Poate că așa te comporți cu tine, dar trebuie să recunoști că nu e ușor nici pentru tine.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Vărsător

Cauți stabilitate, vrei să prinzi rădăcini, dar te opui unor decizii inteligente și cuminți care te-ar putea ajuta să o obții. Poate ar trebui să cauți acele soluții inteligente și cuminți.

Horoscop 13 octombrie 2019 – Pești

Situația ta este în evoluție, adică în schimbare și poate de aceea o percepi ca fiind instabilă. E bună și instabilitatea, poate duce la progres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: