image
Sursa foto: jurnal.md

Crimă la Ialoveni: Un bărbat a murit în ambulanță după ce a fost bătut cu o scândură în cap

Un bărbat de 41 de ani a decedat ieri seara în drum spre spital după un scandal de zile mari degenerat în bătaie. Totul s-a întâmplat în satul Ruseștii-Noi, raionul Ialoveni.

Poliția din Ialoveni a fost alertată aseară, în jurul orei 19:00, de responsabili de la Serviciul de urgență (Bardar), care au comunicat că în ambulanță, în timp ce se deplasau spre municipiul Chișinău, a decedat un bărbat de 41 ani, având o plagă în regiunea capului.

În urma investigațiilor s-a stabilit că ieri, în gospodăria unei femei din Ruseștii-Noi, victima, împreună cu alți doi bărbați de 52 și 64 ani, au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între victimă și bărbatul de 64 ani s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Potrivit poliției, bărbatul de 64 ani l-a lovit pe cel de 41 de ani de mai multe ori cu o scândură în cap. Peste ceva timp a fost chemată ambulanța, care a decis să ducă victima la Spitalul de Urgență din Chișinău, însă în urma traumelor primite acesta a decedat în drum spre spital.

Poliția mai spune că victima are antecedente penale, anterior ispășindu-și pedeapsa pentru diferite infracțiuni.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru vătămare care a dus la decesul victimei. Dacă se va constata vinovăția agresorului, acesta riscă de la 12 până la 15 ani de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: