image
Sursa foto: Getty Images

Jackie Chan promite 132.000 de euro persoanei care va inventa un vaccin contra coronavirusului

Actorul Jackie Chan a promis, pe reţeaua de socializare chineză Weibo, suma de un milion de yuani (132.000 de euro) persoanei sau instituţiei care va inventa un vaccin contra coronavirusului, anunţă site-ul Today.com.

"Dacă cineva, fie că este o persoană, fie o instituţie, poate crea un vaccin eficace contra virusului, aş vrea să-i ofer un milion de yuani drept recunoştinţă", a scris starul.

"Sper ca toată lumea să înţeleagă că nu este vorba despre bani (...). Nu pot să văd oamenii suferind şi murind atunci când am putea să profităm de viaţă", a adăugat el.

Această declaraţie vine la câteva zile după o apariţie publică controversată a actorului la postul Zhejiang Satellite TV. Actorul a declarat atunci că urmăreşte cu interes criza coronavirusului, înainte de a-şi îndemna concetăţenii să înfrunte cu mândrie boala, scrie News.ro.

Din cauza epidemiei virale în China, lansarea mai multor blockbustere, între care "Vanguard" cu Jackie Chan, a fost amânată. Filmul ar fi trebuit să fie lansat de Noul An Chinezesc, perioada cea mai profitabilă pentru cinematografia chineză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: