image
Sursa foto: Ștefan Gligor

Gligor, despre Costiuc: „Vânzător de țară; A servit regimul Plahotniuc, iar acum a fost activat pentru a lovi în presă”

Juristul și politicianul Ștefan Gligor susține că Vasile Costiuc a fost servil regimului condus de Vladimir Plahotniuc și că astăzi acesta a fost pus să lovească în mass-media independentă.

„Astăzi, Vasea Costiuc este una din marionetele care au fost activate pentru a discredita formatorii de opinie incomozi și cel mai important pentru a lovi în mass-media independentă și anume TV8, Jurnal TV și ProTV. Cu alte cuvinte în toți cei care l-au distrus pe Plahotniuc, Dodon și Platon. Vasea Costiuc a fost servil regimului lui Plahotniuc toți acești ani, pe față, deschis apăra regimul in studiourile posturilor lui Plahotniuc, iar voi, cei mulți și naivi v-ați lăsat atât de ieftin prostiți și l-ați ridicat la nivel de pretins apărător al omului simplu,” afirmă Gligor.

„La ultima dezbatere din campania electorală parlamentară de la televiziunea publică, vineri, 9 iulie 2021, l-am întrebat personal pe Vasile Costiuc, dacă în anul 2013 a participat la un seminar organizat în incinta unui complex aflat în proprietatea de stat a Federației Ruse în localitatea Vatutino, regiunea Moscova, la invitația lui Alexandr Kondyakov, general KGB/FSB. Costiuc s-a făcut verde la față, dar a negat vehement, acuzându-mă de minciună, manipulare, etc”, a mai declarat liderul Partidului Schimbării.

Totidată, Gligor a venit cu un apel către societate.

„Mă adresez către Voi, cei mulți, zeci și sute de mii de oameni care îl urmăriți și îl lăudați pe acest măscărici mincinos - nu vă lăsați prostiți, fiți vigelenți, informați-vă despre oamenii pe care-i susțineți și-i promovați. Stimați prieteni, nu vă faceți idoli, gândiți cu capul și țineți ochii deschiși, mai ales când "agentul" strigă "prindeți agenții", a mai adăugat Gligor.

Ștefan Gligor a atașat drept dovadă a faptelor enunțate mai sus și o fotografie în care Costiuc apare alături de generalul KBG, Alexandr Kondyakov.

„În stânga îl vedeți pe generalul KGB, ulterior FSB, în trecut șeful rezidenturei din Londra, președintele companiei de consultanță politică Novacom, președintele organizației "Alianța Internațională Creștin Ortodoxă", consilierul lui Vladimir Putin, șeful lojei masonice a Federației Ruse - Alexandr Kondyakov. În dreapta, un vânzător de țară (cu ziua), pretins patriot și pseudo-unionist, agent de influență a lui Vlad Plahotniuc rămas fără stăpân, om cu șapte fețe și un mincinos ordinar, care a prostit sute de mii de moldoveni lipsiți de spirit de observație și gândire critică, pe nume - Vasile Costiuc. Ps. Această poză a fost făcută între 31 mai - 3 iunie 2013, în complexul sanatorial Vatutino, regiunea Moscova, în cadrul "seminarului" organizat de "Alianța Internațională Creștin Ortodoxă", condusă de generalul KGB/FSB, Alexandr Kondyakov”, a punctat Gligor.

Ștefan GligorȘtefan Gligor

comentarii: