image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de proporții: motivul pentru care Maradona și-a scos din testament fiicele și fosta soție

Moartea lui Diego Maradona, de pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, a șocat o lume întreagă, însă continuă să apară diverse probleme și controverse.

După ce medicii care s-au ocupat de el au intrat în atenția investigatorilor, acum apare o altă problemă. Potrivit publicației italiene Calciomercato, fostul star argentinian le-a exclus din testament pe fosta sa soție, Claudia, și pe fiicele sale, Dalma și Giannina.

Decizia prin care Maradona le-ar fi scos din testament pe soția sa și fiicele sale ar fi fost luată în 2015. La acea vreme, fostul mijlocaș ofensiv ar fi descoperit că din conturi îi lipsesc 6 milioane de dolari și 458 de obiecte de colecție. Pentru asta, Maradona a acuzat-o pe fosta soție, Claudia Villafane, potrivit publicației argentiniene Clarin.

Averea lui Maradona este un subiect destul de controversat. Chiar dacă a fost unul dintre cele mai mari staruri ale fotbalului, dacă nu chiar cel mai mare, averea sa ar fi de "doar" 75 de milioane de dolari, plus mai multe proprietăți, mașini de lux și bijuterii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: