image
Sursa foto: as.com

Zidane și-a găsit playmaker: Starul care e în capul listei de transferuri a lui Real Madrid

Zinedine Zidane și-a întocmit lista de transferuri de la vară, iar prima țintă a lui Real Madrid a devenit Christian Eriksen. Playmaker-ul lui Tottenham este dorit de tehnicianul francez, anunță Daily Mail.

Zizou vrea să rezolve cele mai importante probleme ale echipei, iar linia mediană nu s-a mai ridicat la nivelul arătat în ultimele sezoane. Modric, Casemiro și Kroos au o stagiune foarte slabă, astfel că Zidane simte nevoia de a întări compartimentul.

Danezul de 27 de ani are contract cu Spurs până în 2020, iar în această stagiune și-a trecut în cont 7 goluri și 12 assist-uri. Agentul jucătorului este cel care a vorbit despre o posibilă despărțire de londonezi.

Transferul lui Eriksen se poate face, mai ales că Tottenham îl vrea neapărat pe Gareth Bale. Planul lui Daniel Levy este să îl includă pe galez în operațiunea Christian Eriksen.

Tottenham visează să-l împrumute în vară, pentru un an, pe Bale, căruia să-i suporte doar o parte din salariul de 12 milioane de euro net pe an, pe care îl primeşte la Madrid.

Londonezii n-au de gând să-l cumpere pe Bale, care ar costa minimum 70 de milioane de euro, sumă considerată mare, având în vedere că acesta va împlini în iulie 30 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: