image
Sursa foto: Jurnal TV

O familie cu 5 copii, pe drumuri după ce le-a ars casa; Micuții n-au putut merge la școală după ce focul a mistuit totul

Cinci copii şi părinţii lor, locuitori ai satului Drăgușenii Noi, raionul Hâncești, au rămas pe drumuri după ce casa în care stăteau a fost mistuită aseară de flăcări. Din această cauză, trei dintre copii nu au putut merge ieri la şcoală pentru că focul a distrus absolut totul, inclusiv hainele şi rechizitele lor. Acum, familia respectivă se înghesuie într-o anexă de vară cu suprafaţa de câțiva metri pătrați, care are şi geamurile sparte în urma incendiului.

Mama copiilor, Elena Mancaș, povestește că, după ce a revenit de la Hâncești, unde cumpărase toate cele necesare elevilor pentru școală, a mers în câmp, să-i dea o mână de ajutor soţului ei. Acolo au şi primit vestea cea proastă.

Acum familia s-a mutat într-o anexă de vară, care are o suprafaţă de câțiva metri pătrați, iar geamurile s-au spart în urma incendiului.

Tatăl copiilor, Nicolae Mancaş, afirmă că avea de gând să meargă la muncă peste hotare pentru un trai mai bun, însă flăcările i-au mistuit toţi bani agonisiți și actele.

Cei cinci copii au rămas doar cu hainele de pe ei, iar trei dintre aceştia, care sunt elevi, nu au putut merge la școală din acelaşi motiv.

Din primele informaţii ale pompierilor, nenorocirea s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit. Cei care vor să ajute familia din Drăgușenii Noi o pot telefona pe Elena Mancaș la numărul 068450676. Totodată, o puteți face prin intermediul Jurnal TV, la numărul 022 859 000 sau la adresa de email [email protected].

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: