Joao Felix este unul dintre remarcaţii campionatului Portugaliei, în acest sezon. La 19 ani, portughezul are deja opt goluri şi patru assist-uri în tricoul Benficăi, în toate competiţiile, cifre care l-au adus în atenţia mai multor echipe importante.

Unul dintre aceste cluburi este FC Barcelona, care, potrivit Mundo Deportivo, îl urmăreşte de câţiva ani pe puştiul portughez. De serviciile lui Joao Felix se mai interesează Paris Saint-Germain, Real Madrid şi Manchester United.

Benfica nu se va despărţi, însă, uşor de Joao Felix, fotbalist care poate juca atât în rol de playmaker, cât şi extremă. Cunoscându-i potenţialul, oficialii clubului de pe Da Luz i-au prelungit contractul lui Joao Felix până în 2023 şi i-au fixat o clauză de reziliere în valoare de 120 de milioane de euro, mult peste actuala sa cotă de piaţă, din acest moment. Totuşi, în vară orice este posibil, notează presa spaniolă.

Deşi are doar 19 ani, Joao Felix este deja internaţional U21 al Portugaliei, pentru care a marcat de patru ori în zece apariţii.