image
Sursa foto: marca.com

Nebunie pe străzile Barcelonei, sute de mii de fani au sărbătorit titlul 25 alături de favoriți

Barcelona a câștigat în deplasarea de la La Coruna cu 4-2 și și-a adjudecat al 25-lea titlu din istorie, în timp ce echipa lui Florin Andone și-a luat adio de la prima ligă.

Catalanii au sărbătorit pe străzi cel de-al șaptelea titlu din ultimii 10 ani, la finalul unui sezon în care au obținut și Cupa Spaniei pe 21 aprilie.

Iniesta și Messi au dat tonul petrecerii. Jucătorii și-au salutat fanii dintr-un autocar decapotabil, pe care tronau cele două trofee ale sezonului. Suporterii nu s-au lăsat mai prejos și și-au întâmpinat favoriții cu confetti.

Luis Suarez a fost sufletul petrecerii, iar portarul Ter Stegen a ținut să posteze și el o imagine pe conturile de socializare, în care a scris "7he Champ10ns" (n.r.: campionii), în timp ce Iniesta a postat simplu: "Fericire infinită". Mijlocașul se află la ultimul sezon în tricoul blaugrana, unde a jucat timp de 22 de ani.

Jucătorii s-au ținut și de glume, principalul vizat fiind Yerry Mina, pe care colegii l-au speriat când au declanșat un tub de confetti.

Până și rivalii de la Real Madrid au ținut să-i felicite pe cei de la Barcelona, cu o postare în care însă nu au uitat să treacă faptul că ei sunt cei care au mai multe titluri, 33, față de cele 25 ale Barcei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: