image
Sursa foto: foto simbol

Salvatorii au extras corpurile neînsuflețite a două persoane care și-au pierdut viața într-un lac și o fântână

În ultimele 24 de ore, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru a extrage corpurile neînsufleţite a două persoane originare din nordul şi sudul Republicii Moldova.

Primul caz a avut loc ieri 27 iunie, în localitatea Zăicani, raionul Râşcani. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 19:23. Potrivit informaţiilor înregistrate de colaboratorii IGSU, corpul neînsufleţit a unei persoane se afla într-o fântână publică. La faţa locului au intervenit salvatorii din nordul R. Moldova, care cu ajutorul echipamentului specializat au extras cadavrul unei femei în vârstă de 43 de ani de la adâncime de 17 metri.

Al doilea caz a fost înregistrat în dimineaţa zilei de 28 iunie la ora 04:37.

Potrivit datelor IGSU, în iazul din oraşul Tvardiţa, raionul Taraclia a fost depistat corpul neînsuflețit al unei tinere. Ajunşi la faţa locului angajaţii IGSU au stabilit că e vorba de o tânără cu vârsta de aproximativ 20 de ani, care se afla în apă la circa 3 metri de la mal.

Circumstanţele cazurilor urmează a fi investigate de organele de drept . În ultimele 24 de ore pompierii şi salvatorii IGSU au intervenit în 43 de situaţii de risc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: