image
Sursa foto: LatestLY

Cât costă mașina pe care Georgina Rodriguez i-a cumpărat-o lui Ronaldo de ziua lui. Portughezul a izbucnit în lacrimi

Însărcinată cu gemeni, Georgina Rodriguez s-a pregătit cum se cuvine pentru ziua de naștere a fotbalistului, făcându-i cadou un bolid cu opt locuri, perfect pentru perioada care urmează, în care familia lor se va mări.

Vizibil emoționat, Ronaldo a avut lacrimi în ochi când a văzut cadoul, iar copiii au fost foarte încântați de mașină. Georgina i-a cumpărat un Cadillac Escalade, care costă aproximativ 180.000 de euro.

"La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim până la infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător. Meriți tot binele de care ai parte. Ești perfect, inspirația noastră", a fost mesajul transmis pe contul de Instagram.

Într-unul dintre episoadele show-ului este prezentată colecția impresionantă de mașini a starului portughez, evaluată la aproximativ 22 de milioane de euro.

Cel mai scump automobil pe care îl deține Cristiano Ronaldo este un Bugatti Centodieci, un model exclusivit care costă în jur de 10 milioane de euro.

Printre mașinile pe care le mai deține Cristiano Ronaldo se află și Veyron, Chiron și La Voiture Noire de la Bugatti, un Mercedes de 700.000 de euro, un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și un McLaren Senna.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: