image
Sursa foto: Instagram

Zlatan Ibrahimovic și-a uimit fanii la doar câteva săptămâni de la operațiile suferite: ”Tu ești om?”

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) continuă să impresioneze chiar dacă a ajuns la o vârstă destul de înaintată pentru un fotbalist.

Ibrahimovic a fost decisiv în titlul câștigat sezonul trecut de AC Milan, chiar dacă a fost chinuit de accidentări. Suedezul s-a operat recent și va reveni abia la începutul anului viitor.

Au trecut doar 11 săptămâni de la operațiile suferite de Zlatan Ibrahimovic la genunchi și la tendonul lui Ahile.

Chiar dacă a trecut prin niște intervenții dificile, atacantul suedez este într-o formă de zile mari. Ibrahimovic și-a uimit urmăritorii de pe rețelele sociale cu o poză în care apare relaxându-se la soare într-un hamac.

Fanilor atacantului lui AC Milan nu le-a venit să creadă felul în care se prezintă picioarele suedezului ajuns la aproape 41 de ani la doar câteva săptămâni de la cele două operații.

Unul dintre urmăritorii săi a fost atât de uimit încât i-a adresat fotbalistului o întrebare ciudată: ”Ești om?”

Zlatan Ibrahimovic a fost întrebat de un fan în cadrul unei transmisiuni în direct de pe Instagram când are de gând să se retragă, iar răspunsul oferit a fost unul în stilul care l-a făcut celebru pe suedez.

”Niciodată nu mă retrag. Dacă eu mă retrag, fotbalul moare”, a spus suedezul, citat de Football Italia.

Dorința lui Zlatan Ibrahimovic este confirmată și de prelungirea contractului cu AC Milan, club care i-a oferit un nou angajament, valabil până la finalul sezonului următor.

Citeşte mai mult despre

comentarii: