image
Sursa foto: studio-l.online

FOTO // Grav accident de circulație în apropiere de orașul Căușeni: O femeie a murit

Un grav accident de circulație s-a produs pe traseul R30 în apropiere de orașul Căușeni. O femeie de 60 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens și a tamponat frontal un alt autovehicul care circula regulamentar.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orelor 18.00 la ieșirea din satul Grigorievca, spre orașul Căușeni. Potrivit oamenilor legii, șoferul unui microbuz de model Ford Tranzit în care se aflau doi soți originari din Ștefan Vodă ar fi pierdut controlul asupra volanului din cauza drumului acoperit cu ghețuș, ar fi ieșit pe contrasens și a tamponat frontal un BMW cu numere de înregistrare ucrainene.

În urma impactului, mașina de model Ford s-a inversat într-un șanț de pe marginea drumului, iar pasagera de 60 de ani care se afla pe bancheta din față a decedat pe loc. Soțul acesteia care conducea mijlocul de transport s-a ales cu câteva leziuni ușoare.

Și șoferul BMW-ului s-ar fi ales fără traume. Oamenii legii afirmă că șoferul autoturismului de marca FORD care s-ar face vinovat de producerea accidentului rutier riscă dosar penal.

Polițiștii din Căușeni avertizează șoferii să fie prudenți când iese la drum, majoritatea traseelor din Căușeni și Ștefan Vodă fiind acoperite cu polei și ghețuș. Ei roagă conducătorii auto să adapteze viteza conform condițiilor meteo și să își doteze mașinile corespunzător sezonului.

accidentaccident
accidentaccident

Noutăţile partenerilor

comentarii: