image
Sursa foto: Getty Images

Imagini spectaculoase în Anglia! Fanii lui Everton au invadat terenul chiar în timpul meciului, după evitarea retrogradării

Everton a învins-o joi seară pe teren propriu pe Crystal Palace, scor 3-2, într-un meci din cadrul etapei restante cu numărul 33 în Premier League.

Prin acest rezultat, trupa lui Frank Lampard (43 de ani), adus la finalul lui ianuarie, și-a asigurat participarea în primul eșalon britanic și în sezonul următor, după o ediție în care a fost clasată mai mult timp pe locurile retrogradabile.

Victoria a fost una cu atât mai frumoasă pentru suporterii lui Everton cu cât formația gazdă a revenit de la 0-2 la pauză. Golul cu numărul trei al "caramelelor" a fost marcat de Dominic Calvert-Lewin (25 de ani) în minutul 85.

Deși mai erau minute bune până la fluierul final, fanii lui Everton nu și-au putut stăpânirea și au invadat terenul în timpul meciului, lucru mai rar întâlnit într-un campionat precum Premier League.

După câteva minute, aceștia au fost înlăturați iar meciul a continuat în condiții normale.

Evident, la finalul meciului, suporterii au invadat din nou terenul și au celebrat alături de jucători evitarea unei contraperformanțe istorice pentru club (n.r. Everton nu a mai retrogradat din sezonul 1950/1951 încoace).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: