image
Sursa foto: Record

Portughezii anunţă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

"Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid". Este titlul zilei în cotidianul portughez Record, care susţine că starul lusitan a luat deja decizia de a părăsi campioana Europei şi că hotărârea sa este "ireversibilă".

Potrivit sursei citate, cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" este nemulţumit că preşedintele Florentino Perez "nu şi-a respectat promisiunile", însă decizia sa nu este "legată de bani, ci de respect".

Preşedintele lui Real Madrid i-ar fi promis lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) o mărire substanţială de salariu la finalul acestui sezon, pentru a-l aduce la nivelul rivalilor Messi şi Neymar, iar portughezul e dezamăgit că Perez nu a mai dat niciun semn în acest sens.

În acest moment, Ronaldo câștigă 21 de milioane de euro pe an, dar vrea mai mult decât dublu. Impresarul lui, Jorge Mendes, ar fi cerut o creștere de salariu până la 50 de milioane de euro net pentru fiecare dintre cei 3 ani rămași din contractul cu Real Madrid.

În spatele acestei solicitări din partea lui Cristiano Ronaldo s-ar afla dorința sa de a-i depăși în topul salariilor pe Messi și Neymar, care câștigă 45 de milioane de euro pe sezon la Barcelona, respectiv 48,9 milioane de euro pe stagiune la PSG.

Paris Saint Germain şi Manchester United sunt cluburile care s-au arătat cel mai interesate de transferul starului lui Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: