image
Sursa foto: Getty Images

Explicaţia formei slabe a lui Alexis Sanchez: O femeie este de vină pentru perioada nefastă

Alexis Sanchez şi Mayte Rodriguez au format un cuplu până luna trecută, când fotbalistul de 29 de ani şi actriţa chiliană au hotărât să o ia pe drumuri separate. Acesta ar fi şi motivul pentru evoluţiile foarte modeste ale sud-americanului din ultiam vreme.

Alexis Sanchez nu este deloc fericit la Manchester United. Nu doar divergenţele avute cu managerul Jose Mourinho îl afectează pe atacant ci şi problemele în plan personal. Se pare că în spatele evoluţiilor sub aşteptări din acest sezon stă şi viaţa zbuciumată a chilianului. Luna trecută acesta a anunţat despărţirea de actriţa Mayte Rodriguez cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, însă distanţa şi întâlnirile tot mai rare au dus la ruptură. Chiar Sanchez a făcut anunţul despărţirii într-o postare emoţionantă pe Instagram.

Fotbalistul a fost atât de afectat încât în ultima vreme şi-a pierdut apetitul de gol. A marcat doua o dată în şase meciuri jucate în tricoul diavolilor de la începutul sezonului. Mai mult, chilianul crede că este mai apreciat pentru sarcinile defsnsive decât pentru contribuţia sa ofensivă în jocul echipei pregătite de Jose Mourinho. Este foarte probabil ca Alexis să o părăsească pe United în iarnă după un an petrecut pe Old Trafford. Agentul său îi caută deja echipă chilianului de 29 de ani. Între timp, el trebuie să o uite pe Mayte pentru a reveni la forma de altădată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: