image
Sursa foto: Getty Images

Este un tip inteligent, a înțeles că este diferență: Reacția lui Allegri după al doilea meci fără gol marcat pentru Ronaldo

Juventus Torino a învins Lazio cu 2-0, prin golurile marcate de Pjanic (30) și Mandzukic (75). Acesta a fost al doilea meci al lui Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei și în care nu a reușit să înscrie.

Tehnicianul celor la Juventus, Massimiliano Allegri, nu este îngrijorat că Ronaldo nu a reușit să marcheze pentru Juventus în acest debut de sezon din Serie A. Mai mult, acesta a găsit și explicația pentru care Ronaldo nu s-a "lipit" de gol, deși în meciul cu Lazio a ratat una dintre cele mai mari ocazii din carieră.

"Cristiano este alături de noi de 15 zile. A făcut bine faza defensivă, este un tip inteligent și a înțeles că este diferență între campionatul italian și cel spaniol. Toată lumea are așteptări mari, dar sunt și astfel de momente. Mă bucură modul cum se integrează, este un om umil", a spus Allegri după partida cu Lazio.

În partida cu Lazio, Allegri a luat o decizie surprinzătoare. Nu l-a folosit niciun minut pe Paulo Dybala, unul dintre cei mai buni fotbaliști din ultimii ani de la Juventus.

"Este o concurență mare, toți sunt jucători buni. Am ales această formulă de început. Singurul lucru care contează e ceea ce se întâmplă în teren. Paulo este omul care se integrează bine între linii. În unele situații, putem juca și cu 5 oameni ofensivi", a mai spus Allegri.

Juventus l-a transferat, în această vară, pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, pentru suma de 117 de milioane de euro (cu toate taxele incluse). Starul portughez a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri disputate pentru Real Madrid. Este golgheterul all-time al madrilenilor, pentru care a jucat nouă ani.

30 de milioane de euro este salariul anual al lui Ronaldo la Juventus Torino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: