image
Sursa foto: Getty Images

PSG, decizie radicală în privința lui Sergio Ramos! Spaniolul, pus pe lista de transferuri

Sergio Ramos a semnat cu PSG în luna iulie, din postura de jucător liber de contract, însă nu a evoluat niciun minut pentru vicecampioana Franței.

Fundașul central spaniol nu a fost inclus nici măcar o dată în lotul lui Mauricio Pochettino, din cauza accidentărilor care l-au împiedicat, de altfel, să joace un meci oficial din luna mai, când ere la Real Madrid.

La mai bine de trei luni de la semnarea contractului cu Sergio Ramos, oficialii lui PSG au început să-și piardă răbdarea cu spaniolul și ale sale probleme fizice.

Astfel, potrivit El Nacional, Leonardo a decis că cel mai bine pentru club ar fi ca Sergio Ramos să fie vândut în următoarea perioadă de mercato, cea din ianuarie.

Prin vânzarea lui Sergio Ramos, PSG ar scăpa de salariul spaniolului, 10 milioane de euro net pe an, dar ar și înregistra un profit, indiferent de suma pe care l-ar ceda, având în vedere că stoperul de 35 de ani a fost adus la Paris gratis, așa cum s-a întâmplat și cu Gianluigi Donnarumma, Georgionio Wijnaldum și Lionel Messi.

Problemele medicale nu l-au împiedicat pe Sergio Ramos doar să joace pentru PSG, ci să și antreneze cu noii săi coechipieri.

”Nu există o dată exactă pentru revenirea lui pe teren. El muncește, lucrurile progresează în mod regulat, vom vedea când e momentul potrivit. Încă muncește.

El nu face antrenamente colective. Dar nu am dubii în ceea ce privește integrarea lui, a fost căpitanul lui Real Madrid, are totul pentru a reuși”, declara Mauricio Pochettino, la începutul lunii octombrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: