image
Sursa foto: jurnal.md

Medicii din Nisporeni sunt acuzați de lipsă de atitudine și compasiune față de suferințele unui bolnav

Medicii din Nisporeni sunt acuzați de lipsă de atitudine și compasiune față de suferințele unui bolnav. Învinuirile aparțin unui localnic în vârstă de 39 de ani, potrivit căruia, de fiecare dată când îi cheamă acasă, medicii îl tratează cu indiferență, deși are mari probleme de sănătate. În replică, autoritățile afirmă că doctorii își fac datoria și nu merită nicio obiecție.

Bărbatul din imagini spune că în urma unui incident are gleznele amputate, de câțiva ani suferă de mai multe maladii, iar când cheamă medicii, aceștia nu-l ajută cu nimic.

De partea cealaltă, medicii afirmă că acestui pacient îi este acordată toată asistența necesară.

Bărbatului cu pricina i s-a propus să accepte condiții mai bune pentru tratament, însă el a refuzat, ne spune șeful adjunct al Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei din Nisporeni.

Acesta din urmă susține că se teme să nu moară într-o bună zi, iar singurul om de ajutor îi este nepotul, care îi face focul pe timp de iarnă și îi mai aduce câte ceva de mâncare.

Bărbatul spune că a fost nevoit să cerșească pentru a putea aduna bani de operație, însă oamenii îi puneau în mână doar produse alimentare și haine.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: