image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a primit ce şi-a dorit: Nu a fost convocat pentru debutul Portugaliei la Liga Naţiunilor

Cristiano Ronaldo este marele absent al Portugaliei pentru primele două partide ale lusitanilor la nou-înfiinţata Ligă a Naţiunilor, cu Croaţia şi Italia.

Starul lui Juventus nu se află pe lista jucătorilor convocaţi pentru "dubla" de pe 6 şi 10 septembrie, aşa cum şi-a şi dorit. A convenit cu selecţionerul Fernando Santos să nu fie luat în calcul pentru aceste partide deoarece îşi doreşte să se adapteze cât mai bine la noul său club, care l-a cumpărat de la Real Madrid, în această vară, pentru 100 de milioane de euro, plus bonusuri.

Santos a declarat "total nedrept" faptul că Ronaldo nu a primit joi, la Monte Carlo, premiul acordat celui mai bun fotbalist al sezonului trecut din Liga Campionilor. Fostul său coleg de la Real Madrid, Luka Modric, a primit acest trofeu.

Portugalia va înfrunta Croaţia, pe 6 septembrie, la Algarve, şi Italia, pe 10 septembrie, pe Da Luz din Lisabona, în primele două partide din grupa a treia a Ligii A din Liga Naţiunilor. Zece dintre jucătorii aflaţi în lotul lusitanilor pentru CM din Rusia nu se află între convocaţii lui Santos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: