image
Sursa foto: Getty Images

Transferul anului! Leo Messi este așteptat să semneze imediat după Cupa Mondială din Qatar

Leo Messi (35 de ani) a fost eroul Argentinei în partida cu Mexic de la Cupa Mondială, câștigată de ”Pume” cu 2-0. ”Puricele” a marcat un gol superb și a fost desemnat omul meciului.

Messi visează să ridice pentru prima dată trofeul la Campionatul Mondial la ultima sa apariție la un astfel de turneu, însă se îngrijește și de viitorul său de la club. Contractul sud-americanului cu PSG va expira în vara anului 2023, iar căpitanul Argentinei este gata să semneze cu o altă echipă.

Potrivit The Times, Inter Miami este foarte aproape să ajungă la un acord cu Leo Messi, iar clubul din SUA, al cărui coproprietar este David Beckham, este încrezător că starul argentinian va semna înțelegerea la finalul Cupei Mondiale din Qatar.

Pe 1 ianuarie, Messi intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna cu orice formație. Acordul cu gruparea din Miami ar urma să intre în vigoare din vara anului viitor, iar decarul argentinian va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria MLS.

Anul trecut, Messi a plătit 6 milioane de euro pentru un nou apartament de lux lângă Miami. Proprietatea a fost achiziţionată complet mobilată şi se află în Sunny Isles Beach, la jumătatea distanţei dintre Miami şi Fost Lauderdale.

Conform site-ului imobiliar The Real Deal, citat de 7sur7, proprietatea de 511 metri pătraţi are piscină privată, pe lângă accesul la celelalte şase piscine ale clădirii, şi vedere la Oceanul Atlantic. Sunt patru dormitoare, patru băi, o cramă în care pot fi 1.000 de sticle. De asemenea, are şi o terasă de 200 de metri pătraţi!

Apartamentul costa iniţial 6,6 milioane de euro, dar Leo a obţinut o reducere din partea companiei Celromalina LLC, care este administrată de nimeni altul decât Jorge Messi, tatăl starului argentinian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: