image
Sursa foto: foto simbol

Iubita fiului cel mare al lui Trump, testată pozitiv la coronavirus

Kimberly Guilfoyle, iubita fiului cel mare al preşedintelui american Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus, a relatat vineri New York Times, transmite Agerpres.

Guilfoyle, avocată şi fostă prezentatoare a postului Fox News, este una dintre principalele responsabile cu finanţarea campaniei preşedintelui Trump pentru scrutinul din noiembrie. Ea s-a aflat vineri seară la Muntele Rushmore, în Dakota de Sud, pentru a asista la discursul preşedintelui şi la focurile de artificii cu prilejul zilei naţionale, sărbătorită pe 4 iulie.

Testată pozitiv după un examen de rutină practicat asupra tuturor persoanelor susceptibile a intra în contact direct cu preşedintele american, Guilfoyle, în vârstă de 51 de ani, a fost plasată imediat în izolare, potrivit New York Times.

'„Se simte bine, va fi testată din nou pentru a verifica, deoarece este asimptomatică", a declarat pentru cotidianul american un alt responsabil cu finanţarea campaniei preşedintelui Trump, Sergio Gor. ''Testul lui Donald Trump Junior a ieşit negativ, însă ca măsură de precauţie a fost şi el izolat şi şi-a anulat orice apariţie publică", a adăugat el.

Potrivit New York Times, Kimberly Guilfoyle nu a călătorit cu avionul preşedintelui Trump pentru a ajunge la Muntele Rushmore.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: