image
Sursa foto: jurnal.md

30 de zile de arest pentru tânărul care a împușcat mortal o adolescentă la Holercani

Actualizare 16:58 // Tânărul de 27 de ani, care a împușcat două adolescente, una dintre care a decedat, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost anunțată cu puțin timp în urmă de magistrații de la Judecătoria Dubăsari sediul Ustia.

Știrea inițială:

Tânărul de 27 de ani, care a împușcat două adolescente, una dintre care a decedat, se află astăzi în fața magistraților, urmând să fie plasat în arest preventiv.

Ședința de judecată pe acest caz are loc în aceste momente la Judecătoria Dubăsari sediul Ustia. Procurorii cer 30 de zile de arest pe numele suspectului.

Avocatul tânărului a spus că „clientul său păstrează tăcerea”.

Individul a refuzat să discute cu jurnaliștii și chiar și cu procurorii.

Amintim că tragedia s-a produs pe 2 martie, în noaptea de luni spre marți. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict între tânărul de 27 de ani și adolescenta ucisă, care se afla cu o amică în momentul crimei. Individul a tras mai multe împușcături în direcția celor două fete de 16 ani, una fiind rănită grav. Acesta a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, după care a fugit. Adolescenta a decedat însă în scurt timp din cauza rănilor primite. Cealaltă adolescentă a fost rănită mai mult în zona picioarelor și a scăpat cu viață.

În dimineața zilei de marți, suspectul fugar a fost prins de poliție, pe traseul Criuleni-Chișinău. Acesta avea arma la el.

suspect Holercanisuspect Holercani

suspect Holercanisuspect Holercani

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: