image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi, ales cel mai bun sportiv din istorie: Luptă strânsă în finala cu Muhammad Ali

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun sportiv din istorie într-un sondaj iniţiat de GiveMeSport. Starul Barcelonei a câştigat bătălia strânsă din finală cu fostul mare boxer, Muhammad Ali: a fost ales de 51 % din cei 240.800 de votanţi de pe Facebook, în timp ce Ali a fost preferatul a 49 % dintre utilizatori.

Messi a ajuns în finala cu Muhammad Ali după ce a trecut de o grupă din care au mai făcut parte Phil Taylor, Michael Phelps şi Tom Brady.

Celelalte trei grupe au fost formate din Lewis Hamilton, Roger Federer, Floyd Mayweather şi Serena Williams (grupa 1), Tiger Woods, Cristiano Ronaldo, Martina Navratilova şi Michael Jordan (grupa 3), LeBron James, Michael Schumacher, Pele şi Muhammad Ali (grupa 4).

Federer, Messi, Cristiano Ronaldo şi Ali au câştigat grupele, iar Messi a ajuns să lupte pentru ineditul premiu cu fostul mare pugilist american.

Argentinianul a fost desemnat cel mai bun sportiv şi în sondajul de pe twitter: a fost votat de 53 % dintre oameni, în timp ce Muhammad Ali a fost ales de 47 % dintre votanţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: