image
Sursa foto: foto simbol

Sezonul de împerechere a aricilor a determinat mai mulți germani să sune la poliție; Se plângeau de zgomote

Poliția germană a trebuit să intervină la mai multe locuințe după ce locatarii au sunat la numărul de urgență îngrijorați de zgomotele puternice și necunoscute pe care le auzeau în grădini.

În ultimele zile, mai mulţi germani s-au speriat de sunete pe care le aud noaptea în grădini și au sunat la 112 reclamând fie că vecinii se manifestă prea zgomotos în timpul sexului ori că un animal a fost rănit sau că e posibil să fie un hoţ în grădină.

Polițiștii care au investigat reclamațiile au constatat, însă, că este vorba de zgomotele făcute de aricii care sunt în sezonul de împerechere, scrie Daily Mail.

Problema a ajuns să aibă şi propria etichetă pe internet #igelsex, care se traduce „sexarici”. Împerecherea unui cuplu de arici poate să dureze ore întregi, sunetele scoase de aceştia incluzând gâfâit, şuierat, mârâituri şi ţipete, iar oamenii care le aud, dar nu știu despre ce e vorba pot foarte ușor să le confunde cu altceva.

Specialiştii în arici au făcut apel la serviciile de urgenţă să evite să deranjeze vietăţile reclamate pentru a nu întrerupe procesul natural de împerechere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: