image
Sursa foto: captură

Conflict la spitalul raional Hâncești: O angajată ar fi fost insultată și obligată să depună cerere de eliberare din funcție

O angajată a bucătăriei Spitalului Raional Hâncești spune că a fost insultată și obligată să depună cerere de eliberare din funcție. Asta pentru că s-ar fi plâns de mai multe ori că produsele din care trebuie să gătească mâncarea pentru bolnavi sunt alterate. Medicul-șef al spitalului, Petru Ciubotaru, respinge acuzațiile femeii, iar angajații depozitului instituției medicale au refuzat să discute cu reporterul Jurnal TV și l-au bruscat.

Romana Cârcei spune că a lucrat opt ani la Spitalul Raional Hâncești. După ce s-ar fi plâns de mai multe ori că din depozit i se dau produse alterate, șeful instituției medicale ar fi chemat-o în biroul său, unde ar fi insultat-o, iar apoi ar fi obligat-o să scrie cerere de demisie.

Femeia mai spune că nu doar cartofii erau stricați. De asemenea, potrivit ei, angajații de la bucătărie ar fi fost nevoiți să cumpere detergenți, dar și alte lucruri necesare, pentru că nu le-ar fi primit de la spital. Am încercat să obținem o reacție de la responsabilii de la depozit, dar reporterul Jurnal TV a fost îmbrâncit și dat afară.

Iar alți angajați ai bucătăriei au fugit când ne-au văzut.

Pe de altă parte, medicul-șef al spitalului, Petru Ciubotaru, ne-a declarat că tot ce spune Romana Cârcei sunt aberații.

Totodată, Petru Ciubotaru a negat că angajații bucătăriei ar fi nevoiți să cumpere detergenți, dezinfectanți și alte preparate necesare în activitatea cotidiană. Medicul-șef al Spitalului Raional Hâncești a mai spus că NU a insultat-o pe femeie, ci doar ”i-a făcut observație” că vestimentația de serviciu îi este murdară și i-a dat indicații să și-o schimbe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: