image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi, reacție oficială după apariția zvonurilor care îl dădeau transferat la Inter

Lionel Messi a reacționat pe rețelele de socializare, după ce presa din Argentina a scris că fotbalistul de la FC Barcelona poate pleca de pe Camp Nou.

Argentinianul susține că zvonurile care îl dădeau transferat în Serie A, la Inter Milano, sau în țara natală, la Newell's Old Boys, sunt ambele false.

"Știre falsă! La fel ca aceea despre Newell's. Ambele sunt false. Din fericire, nimeni nu le crede", a fost mesajul lui Messi, postat pe contul său de Instagram.

Jurnalistul argentinian Martin Castilla, de la TNT Sports, susținea recent că Inter Milano insistă pentru Messi. Mai mult, el adăuga că fotbalistul Barcelonei are o ofertă și din țara natală.

"Messi - Inter? Totul este adevărat. Nu este doar un vis. Leo are și o ofertă de la Newell's Old Boys pentru a se întoarce acasă, dar Inter insistă. Tot ce a declarat Moratti este real.

Negocierile se apropie. Sigur, Messi va lua decizia, dar este clar că Inter pregătește acest transfer", susținea jurnalistul sud-american.

Zvonurile au fost alimentate și de declarațiile fostului președinte al nerazzurilor, Masimo Moratti, care a spus că nu este deloc "un vis interzis" ca jucătorul care are în vitrină șase Baloane de Aur să ajungă la Inter.

"Nu cred că Messi este un vis interzis. Poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei. E aproape de sfârșitul contractului. Cred că se vor întâmpla lucruri ciudate până la finalul anului", declara Moratti, pentru Radio Rai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: