image
Sursa foto: facebook.com// i.ceban

Copiii și adolescenții aflați în dificultate vor fi găzduiți într-un centru special din capitală // FOTO

Copiii și adolescenții aflați în situații de risc și dificultate, vor fi găzduiți în incinta unui centru din capitală, unde au fost amenjate două săli speciale. Acolo, minorii, vot beneficia de asistența specialiștilor, încadrarea în activitățile socio-educative, cât și de spațiile de recreere.

Sălile au fost amenajate în cadrul complexului de servicii de pe strada Miron Costin, fiind dotate cu mobilier necesar, iar reprezentanții centrului au achiziționat mai multe electrocasnice pentru confortul copiilor.

În cadrul centrului vor putea fi cazați concomitent zece copii, care vor locui în incinta centrului până la 45 de zile, timp în care organele competente vor identifica o soluție viabilă pentru fiecare caz în parte.

Totodată, pentru securitatea acestora, dar și a edificiului, obiectivul va fi supravegheat atât video, cât și de un paznic.În cadrul centrului vor putea fi cazați concomitent zece copii.

Un ordin în acest sens a fost semnat de autoritățile municipale și Direcția de Poliție.

Iar gazda este asigurată începând cu ziua de ieri, de Serviciul de asistență stradală din Chișinău, disponibil 24/24 de ore.

facebook.com// i.cebanfacebook.com// i.ceban

facebook.com// i.cebanfacebook.com// i.ceban

facebook.com// i.cebanfacebook.com// i.ceban

Noutăţile partenerilor

comentarii: