image
Sursa foto: as.com

Juventus nu se opreşte: după Cristiano, campioana Italiei îi vrea şi pe Diego Godin şi Bernat

După ce a reuşit să-l transfere pe starul portughez Cristiano Ronaldo, Juventus continuă să se gândească la transferuri importante. Presa italiană susţine că Juve va demara tratativele pentru achiziţionarea fundaşilor Diego Godin de la Ateltico Madrid şi Juan Bernat de la Bayern Munchen.

Juventus nu se mulţumeşte doar cu mega-transferul lui Cristiano Ronaldo, iar acum se gândeşte să-şi întărească serios defensiva. Tuttosport scrie că Daniele Rugani va pleca la Chelsea, iar Benedikt Höwedes se va întoarce la Schalke 04, după ce i-a expirat împrumutul, în vreme ce situaţiile altor doi fundaşi sunt încă incerte. Mehdi Benatia nu ştie încă dacă îşi va prelungi contractul cu gruparea torineză, în timp ce Alex Sandro este disputat de PSG şi Chelsea.

Juve a reuşit până acum să-l recupereze pe talentatul fundaş Mattia Caldara de la Atalanta şi l-a adus şi pe Joao Cancelo de la Valencia, însă campioana Italiei are alte ţinte importante pentru zona defensivă.

Diego Godin şi Stefan Savic de la Atletico Madrid sunt primii pe listă, în timp ce Shkodran Mustafi ar reprezenta alternativa în cazul în care cele două transferuri pică. Godin e urmărit de mai multă vreme de Juventus, dar uruguayanul ar putea ajunge abia acum, la 32 de ani, în Italia. Contractul său cu Atletico expiră în vara viitoare şi Juventus vrea să profite de această situaţie.

În plus, Juve caută să-şi întarească în continuare benzile terenului (Lichtsteiner şi Asamoah au părasit deja echipa), iar numele lui Juan Bernat pare sa fie pe gustul antrenorului Maximiliano Allegri. Bernat nu îşi găseşte locul în unsprezecele bavarezilor si transferul său ar putea fi facilitat de acest detaliu, dar şi de dorinţa spaniolului de a părasi Germania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: