image
Sursa foto: CBS

Oprah Winfrey: Regina Elizabeth a II-a şi soţul său nu şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pielii lui Archie

Nici regina Elizabeth a II-a şi nici soţul său, prinţul Philip, nu au participat la conversaţii în cadrul familiei regale britanice în care s-au exprimat îngrijorări cu privire la culoarea pielii fiului lui Meghan Markle şi prinţului Harry, înaintea naşterii copilului, declară luni Oprah Winfrey, relatează AFP.

În cadrul unui interviu acordat de către Meghan Markle şi prinţul Harry prezentatoarei vedete Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a declarat că unii membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă bebeluşul, în prezent în vârstă de doi ani.

Prinţul Harry i-a spus prezentatoarei că aceste declaraţii nu au fost făcute de către regină sau de către prinţul consort.

El nu a precizat identitatea persoanei care a deschis acest subiect, ”dar a vrut să se asigure că eu ştiu (...) că nu este vorba nici despre bunica sa şi nici despre bunicul său”, a declarat animatoarea emisiunii CBS This Morning, scrie News.ro.

Meghan Markle - care este metisă - a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pe care urma să o aibă pielea copilului lor, pe când era însărcinată cu Archie, care împlineşte doi ani în mai.

După difuzarea, duminică seara (ora locală) a confesiunilor-şoc ale ducesei de Sussex şi soţului său, prinţul Harry, întreaga lume se întreabă cine a făcut aceste declaraţii rasiste care pătează familia regală.

Aceste confidenţe, făcute în emisiunea starului de televiziune Oprah Winfrey de către Meghan Markle şi prinţul Harry au efectul unei adevărate bombe în Regatul Unit.

Ele relevă un portret sumbru al monarhiei britanice, ţinta unui tir susţinut de acuzaţii - care merg de la lipsă de sensibilitate şi până la rasism.

Meghan Markle acuză familia regală de rasism, minciuni şi de faptul că a împins-o în pragul sinuciderii, în acest interviu exploziv, care urmează să sporească tensiunile între cuplu şi Palatul Buckingham.

Ea dezvăluie că s-a gândit să se automutileze, după ce a cerut ajutorul Buckinghamului şi nu l-a primit şi că palatul a refuzat să acorde vreun titlu de nobleţe copilului său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: