image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona are cale liberă către un om de bază al celor de la Bayern Munchen. "O să ne părăsească"

Conducerea Barcelonei a primit vești bune din Bundesliga, acolo unde un om de bază al celor de la Bayern Munchen nu își va mai prelungi contractul.

Catalanii vor să profite de această situație și să-l aducă liber de contract pe internaționalul german, Niklas Sule.

Xavi ar putea să primească întăriri și în zona defensivă, însă de abia în vară. Barcelona a reușit să-l aducă pe Ferran Torres, însă problemele de lot ale catalanilor sunt cu mult mai profunde.

Spaniolii îl vor pe Niklas Sule, fundașul central al celor de la Bayern Munchen, care a intrat în ultimele 6 luni de contract. Președintele bavarezilor, fostul mare portar, Oliver Kahn, a anunțat că negocierile dintre club și jucător au eșuat și acesta urmează să plece în vară.

"Negocierile cu Niklas au durat foarte mult timp. I-am făcut o ofertă, iar el nu a acceptat-o. El vrea să părăsească clubul la finalul sezonului. I-am făcut o ofertă foarte, foarte bună lui Niklas. A fost solid și a jucat cu încredere în ultima vreme. Încă avem nevoie de asta de la el pentru tot restul sezonului.

Dar avem anumite limitări economice. Uneori nu găsești un acord, se întâmplă... Dacă plecarea lui Süle doare? Da, desigur. Discuțiile cu Niklas au durat câteva luni.

Cred că s-a descurcat foarte bine aici în ultimii cinci ani. Este unul dintre cei mai buni fundași centrali ai momentului. Cred că i-am arătat întotdeauna respect și recunoaștere", a spus Oliver Kahn, conform le10sport.com.

Principalele calități ale lui Sule sunt jocul aerian, siguranța paselor și excelenta cunoaștere a jocului. În plus, chiar dacă are doar 26 de ani, apărătorul de 1,95 m are o experiență vastă, cu peste 200 de meciuri în Bundesliga și 37 de selecții la naționala Germaniei.

De la transferul de la Hoffenheim din 2017, Niklas Sule a cucerit patru titluri de campion al Germaniei cu Bayern, două Cupe naționale, patru Supercupe, Campionatul Mondial al cluburilor, Supercupa Europei și trofeul UEFA Champions League.

FC Barcelona are însă concurență în cursa pentru semnătura lui Sule. Real Madrid, Liverpool, Chelsea și Newcastle stau și ele la pândă pentru a-l convinge să semneze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: