image
Sursa foto: Getty Images

A semnat: Fanii lui United sunt în al 9-lea ce

Fanii lui United pot răsufla uşurat. David de Gea, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, şi-a pus în această seară semnătura pe un contract valabil încă cinci ani.

Gruparea de pe Old Trafford l-a făcut pe spaniol cel mai bine plătit portar din lume. Man. United a demarat negocierile cu portarul pentru prelungirea înţelegerii scadente în 2019 încă din primele luni ale lui 2018, iar acum cele două părţi au ajuns la un acord. De Gea a semnat în această seară un nou contract, valabil 5 ani, şi va câştiga 21 de milioane de euro pe sezon.

Jurnaliştii spanioli au scris că De Gea a bătut deja palma cu oficialii "Diavolilor" pentru prelungirea contractului din timpul Mondialului şi că tot ce lipsea era semnătura goalkeeperului. Parafarea noii înţelegeri s-a produs azi, iar fanii de pe Old Trafford se pot bucura în continuare de paradele unuia dintre cei mai buni portari din lume.

Manuel Neuer câştigă la Bayern 15 milioane de euro pe sezon, în timp ce restul portarilor sunt foarte departe de suma pe care urmează să o încaseze goalkeeperul spaniol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: