image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe rupe tăcerea, după ce a fost acuzat că a ales banii! Adevăratul motiv pentru care a rămas la PSG

Kylian Mbappe (23 de ani) a ales să-și prelungească înțelegerea cu PSG și a semnat un nou contract, valabil până în 2025.

Atacantul francez le-a acordat un interviu spaniolilor de la Marca, publicația "de casă" a grupării de pe Santiago Bernabeu. Mbappe le-a spus spaniolilor că nu banii l-au făcut să rămână la PSG, ci proiectul sportiv.

"Sunt puțin trist pentru că de când am început fotbalul le-am arătat tuturor că am răbdare să joc. Mereu am vorbit despre fotbal, titluri, jocuri importante... niciodată despre bani. Oamenii pot vorbi despre ce vor, dar toată lumea mă cunoaște. Am vorbit cu toată lumea la Real Madrid, am vorbit cu PSG și ei știu că nu am discutat niciodată despre bani, nici cu Florentino Perez și nici cu Nasser Al Khelaifi.

Avocatul meu a vorbit puțin despre bani, la fel ca și mama, dar eu nu. Vorbesc despre sport pentru că vorbesc pe teren. Banii mei merg in cont, mă intetresează prea puțin acest aspect. Sunt aici pentru a câștiga titluri, pentru a arăta că sunt cel mai bun și pentru a fi fericit. Cred că acum sunt fericit.", a spus Mbappe pentru Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: