image
Sursa foto: captură video

În satul Cioara din raionul Hâncești drumurile sunt „plombate” cu lână de oi // VIDEO

În Republica Moldova avem drumuri plombate cu... lână de oi. Nu este o glumă - se întâmplă în satul Cioara din raionul Hâncești. Primarul localității strânge din umeri și spune că nu știe cine a astupat gropile cu lână, dar recunoaște că drumurile din localitate sunt într-o stare deplorabilă. Mai grav, unele riscă să se ducă la vale cu tot cu casele oamenilor.

Dacă ați văzut gropi astupate cu anvelope sau crengi - aflați că se poate și mai grav! În satul Cioara din raionul Hâncești, gropile au fost „plombate” cu lână de oi. Aseară, pe rețelele sociale au apărut imaginile cu bucluc, iar astăzi dis-de-dimineață primarul localității a cerut ca lâna să fie scoasă gropi.

Sătenii spun că și în alți ani drumurile erau „plombate” cu lână de oi și sugerează că primarul nu este străin de cele întâmplate.

La rândul său, primarul spune că nu știe cine a astupat gropile cu lână, dar susține că de dimineață a mers la fața locului și a dispus ca lână să fie strânsă. Acesta susține că bani în buget pentru drumuri nu sunt, așa că acestea nu vor fi reparate nici în viitorul apropiat.

În satul Cioara, raionul Hâncești locuiesc peste 2.000 de oameni.

Noutăţile partenerilor

comentarii: