image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski a rupt tăcerea despre plecarea de la Bayern Munchen: ”Sunt ca un copil care are o jucărie nouă!”

La mai puțin de o lună de când s-a concretizat transferul său la Barcelona, Robert Lewandowski (33 de ani) a rupt tăcerea în privința plecării sale de la Bayern Munchen.

Lewandowski a făcut spectacol la debutul său pe Camp Nou, în partida disputată de Barcelona contra celor de la Pumas și încheiată cu victoria catalanilor, scor 6-0.

A fost nevoie de o perioadă lungă de negocieri între Barcelona și formația bavareză până a se ajunge la un acord în privința transferului lui Lewandowski.

Totuși, în cele din urmă, Lewandowski a semnat un contract valabil pe următorii patru ani cu formația catalană, după ce Barcelona le-a plătit bavarezilor 50 de milioane de euro.

”Știu că plecarea mea a rănit mulți suporteri. Înțeleg acest lucru și îmi cer iertare. La acel moment, a fost important și necesar pentru mine să spun clar că sunt pregătit de o schimbare. La finalul zilei, suntem oameni. După 12 ani petrecuți în Germania, pentru mine era clar că acea etapă se încheiase.

Am vrut să lămuresc asta. Desigur, nu a fost ușor ca Bayern să accepte un transfer la acel moment. A fost o situație dificilă pentru toată lumea și a trebuit să găsim cea mai bună soluție.

Aveam nevoie de această schimbare, de un transfer în altă țară, la alt club. Mă simt ca un copil care are o jucărie nouă”, a declarat Robert Lewandowski, citat de Marca.

Polonezul i-a acuzat pe cei din conducere că l-au mințit în repetate rânduri atunci când i-au oferit motivele pentru care refuzau să îl vândă vara aceasta.

Replica campioanei Germaniei nu a întârziat să apară, iar directorul sportiv Hasan Salihamidzic (45 de ani) i-a bătut obrazul lui Lewandowski pentru declarațiile recente.

"Nu înțeleg deloc. Tatăl meu m-a învățat că niciodată nu ieși pe ușa din spate atunci când pleci de undeva, iar Robert se îndreaptă chiar în direcția asta.

Este un lucru pe care Bayern nu îl acceptă. Când mă voi întâlni cu Joan Laporta (n.r. președintele echipei), vom vorbi despre asta", a declarat Salihamidzic, conform Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: