image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a câștigat "lupta" cu Tyson Fury pentru supremația din Manchester!

Tyson Fury (33 de ani) a reușit să rămână campion mondial la categoria grea, versiunea WBC, după ce l-a învins pe Deontay Wilder (33 de ani).

Înainte să-l facă knockout pe american, Fury declara, mai în glumă sau mai în serios, că Manchester nu este un oraș suficient de încăpător pentru două superstaruri precum el și Cristiano Ronaldo.

Născut în Manchester, pugilistul a spus recent că visează să lupte într-un meci de box pe Old Trafford, stadion cu o capacitate de 76,000 locuri. Totuși, conform promotorului Frank Warren, care se ocupă de organizarea luptelor lui Fury, scenariul dorit de sportiv este imposibil.

"Problema e faptul că vrea să lupte în februarie sau martie, iar răspunsul va fi 'nu', din cauza vremii din Anglia și a sezonului de fotbal aflat în plină desfășurare. Cine știe, s-ar putea să fie cazul în vară, dar vom vedea", a explicat Warren, conform Mirror.

Asemenea lui Cristiano Ronaldo, pugilistul din Marea Britanie se bucură și el de o popularitate ridicată în Manchester, dar vrea ca el să fie ”atracția” nr. 1 din oraș, și nu fotbalistul. Tyson Fury vrea să-și apere titlul mondial într-un meci de poveste organizat pe Old Trafford.

”Acest oraș nu este suficient de mare pentru amândoi Întotdeauna am visat să fac un meci pe Old Trafford”, a spus Fury, susține The Sun.

Ar fi primul meci de box organizat pe arena din Manchester, după o pauză de 28 de ani, atunci când legendarul Chris Eubank-Nigel Benn a luptat în fața a 42.000 de spectatori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: