image
Sursa foto: Jurnal.md

PAS îndeamnă diaspora să revină acasă; Lilian Carp: „Să ne dea o mână de ajutor, să modernizăm acest stat”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, a venit aseară la Jurnal TV cu un apel către cetățenii din diaspora, dar și către cei din Republica Moldova, de a reveni acasă și de a contribui la modernizarea țării.

Lilian Carp a reiterat faptul că PAS este deschis către oamenii care vor să schimbe lucrurile în Republica Moldova.

„Noi în lista electorală avem oameni care nu sunt membri de partid, sunt oameni care-și cunosc foarte bine domeniul de activitate. Noi suntem deschiși să punem pe primul loc profesionalismul persoanelor care se vor implica în rezolvarea problemelor, și nu apartenența de partid. Că la noi cum se face, primul lucru atunci când se schimbă o alianță este de a tăia, aici punem un flăcău de a nostru, aici o fată mare din partid etc. Noi vom merge pe principiul profesionalismului. Noi am făcut o chemare și către diaspora, care sunt implicați în activitățile lor și sunt foarte buni specialiști, să revină acasă, să ne dea o mână de ajutor. Acum ca niciodată Republica Moldova are nevoie de oameni care să poate cu adevărat să modernizeze acest stat”, a declarat Lilian Carp la emisiunea „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

Carp a mai precizat că Partidul Acțiune și Solidaritate nu are interesul de a elibera din funcție angajații statului care își îndeplinesc munca cinstit, ci doar pe cei care vor încălca legea.

„Reiterez către toți funcționarii: Nimeni nu are de gând să vă dea afară. Afirmațiile că o să vină, o să vă măture, rămân doar povești ale celor care le-au aruncat. Noi de dorim să avem funcționari publici corecți, iar cei care vor încălca legea nu vor avea ce căuta în sistem”, a precizat Lilian Carp.

Emisiunea poate fi urmărită aici.

comentarii: