image
Sursa foto: jurnal.md

Un bărbat din Cojușna a fost bătut până la moarte de doi consăteni

Cei trei au servit băuturi alcoolice în gospodăria unuia din agresori.

Incidentul a avut loc pe 4 aprilie, în satul Cojușna din Strășeni, poliția fiind alertată la ora 05:00 precum că pe o stradă zace o persoană inconștientă. Bărbatul de 32 de ani care avea nevoie de îngrijiri medicale a fost transportat la spital unde ulterior a decedat.

„Între timp, în urma măsurilor operative, polițiștii au stabilit că victima împreună cu alți doi prieteni, un bărbat de 34 ani și altul de 29 ani, ambii din satul Cojușna, au servit băuturi alcoolice în gospodăria unuia din agresori. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, în urma căreia agresorii au aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o scândură pe întreaga suprafață a corpului. După aceia l-au scos înafara gospodăriei și l-au trimis spre casă, însă acesta nu a mai ajuns”, a declarat Silvia Vetcu, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Străşeni.

În cadrul anchetei urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: