image
Sursa foto: rfi.ro

Intoxicația în masă de la liceul „Orizont”: Reacția administrației

Administrația liceului „Orizont” filiala Ciocana, unde s-ar fi intoxicat 128 de elevi și profesori, vine cu o reacție pe pagina de facebook unde se menționează că nu este vorba despre intoxicație alimentară, ci despre o infecție virală răspândită în mai multe instituții de învățământ din capitală.

Instituția de învățământ a întreprins măsurile necesare în scopul prevenirii răspândirii infecției virale în cadrul tuturor filialelor noastre. Vă înștiințăm că, la fiecare filiala a instituției sunt folosite aceleași produse alimentare, iar în alte filiale adresări similare nu au fost înregistrate. În încăperea blocului alimentar a Liceului din sectorul Ciocana astazi, la 13.09.2019 se face dezinfectare cu scopul prevenirii răspândirii infecției virale”, se arată scris într-un comunicat emis de administrația liceului.

Amintim că la moment 128 de elevi și profesori se află sub supravegherea medicilor după ce s-ar fi intoxicat la liceul respectiv.

Totuși nu este clar dacă a avut loc o intoxicație alimentară sau o infecție virală precum precizează administrația liceului.

Specialiștii ANSP spun că au fost prelevate probele de la bolnavi, personalul blocului alimentar şi din obiectele mediului ambiant pentru investigații de laborator, care vor fi gata în cel mai scurt timp.

Totodată, Procuratura Generală a deschis un proces penal pe baza acestui caz în care vor fi investigate toate circumstanțele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: