image
Sursa foto: Profimedia

Acord total între PSG și Zinedine Zidane. Presa din Spania a dezvăluit salariul uriaș primit de antrenor

Zinedine Zidane (49 de ani) este foarte aproape de a deveni noul antrenor al celor de la PSG.

Tehnicianul francez urmează să-i ia locul pe banca trupei de pe Parc de Princes lui Mauricio Pochettino, care a fost înștiințat deja că nu va mai continua și din stagiunea viitoare.

După o perioadă mai lungă de timp în care au existat negocieri și incertitudini cu privire la viitorul antrenor al celor de la PSG, se pare că în cele din urmă șeicii din Qatar au reușit să-l convingă pe Zinedine Zidane să preia gruparea din capitala Franței.

Informația a fost confirmată și de spaniolii de la Mundo Deportivo, care prezintă și cifrele noului contract pentru fostul antrenor de la Real Madrid.

Conform sursei citate, se pare că Zidane urmează să aibă un salariu uriaș pe Parc de Princes, de 25 de milioane de euro net, devenind astfel unul dintre cei mai bine plătiți manageri din lume.

Înțelegerea urmează să fie valabilă pentru următorii 3 ani, mai notează ibericii. Se pare că anunțul oficial ar urma să fie făcut la finalul lunii iunie, Zidane fiind acum în Ibiza alături de familia sa, unde se bucură de ultimele zile de vacanță înainte de a începe munca la PSG.

Deși a cucerit titlul în Ligue 1 în sezonul recent încheiat, Pochettino nu a reușit să îndeplinească principalul obiectiv al clubului, câștigarea Champions League. Acest lucru pare că a cântărit enorm în decizia conducătorilor de la PSG, care au luat decizia finală în ceea ce-l privește pe argentinian.

Potrivit RMC Sport, oficialii clubului i-ar fi transmis lui Mauricio Pochettino că nu va mai fi antrenorul echipei și din stagiunea următoare. În momentul de față, principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a campioanei Franței este Zinedine Zidane, care se află liber de contract după despărțirea de Real Madrid.

Argentinianul și staff-ul său urmează să primească compensații de aproximativ 15 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: