image
Sursa foto: pdm.md

Contramanifestație PD&Șor la Chișinău; Oamenii sunt plătiți să vină la un miting cu Șor și Filip: „Va fi concert și mâncare”

Prin tradiție deja, protestul societății civile și al opoziției antioligarhice, care urmează să aibă loc astăzi, în PMAN, va fi „însoțit” de o contramanifestație marca PD&Șor.

100 de lei, transportare gratuită, concert și mâncare - astfel vor fi remunerați contramanifestanții mobilizați de partidul oligarhului Vladimir Plahotniuc și cel al edilului penal de Orhei, Ilan Șor.

Potrivit unor imagini video publicate de Omega, oamenii vor fi luați cu autobuzele din sate și duși la Chișinău pentru a participa la un miting organizat de „Șor și Filip”. Imaginile au fost surprinse în satul Sărățica Nouă, raionul Leova. În secvența video apare Natalia Gulereanu, cunoscută în localitate drept activistă a partidului lui Șor, care îi explică unui tânăr că „un Ikarus mare” va veni la ora 9:00 și va duce doritorii la Chișinău, unde să participe la mitingul lui Șor și Filip, „după care va fi un concert frumos, o să ne facă o masă și o să ne dea câte 100 de lei”.

Întrebată de tânăr ce partide vor fi acolo, femeia a răspuns: „Partidul lui Șor și Partidul Democrat, îmi pare că ei se unesc ori nu știu ce fac”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: