image
Sursa foto: goal.com

Arsene Wenger ar putea fi înlocuit de un fost elev pe banca tehnică a lui Arsenal

Arsene Wenger şi-a anunţat plecarea de la Arsenal la finalul sezonului după 22 de ani petrecuţi la formaţia din nordul Londrei. Francezul a câştigat de trei ori Premier League şi alte şaptee cupe ale Angliei şi ar putea să fie înlocuit chiar de Patrick Vieira, fostul său elev.

Viera, cel care a câştigat trei titluri şi trei cupe sub comanda lui Wenger, a obţinut licenţa de antrenor în urma unor stagii efectuate la Manchester City şi New York City şi ar putea locul lăsat liber pe banca tehnică a tunarilor. Francezul este recomandat de un alt fost jucător al lui Arsenal, Sol Campbell

”Cred că ar trebui să fie promovat cineva din interior. Un tip care a jucat pentru echipă şi acum antrenează sau care îşi doreşte să profite de o astfel de oportunitate. Mikel Arteta a mers la Manchester City şi a progresat mult, dar pentru mine, cineva ca Patrick Vieira ar fi perfect. El este preten bun cu Dennis Bergkamp şi cred că ei doi ar putea face o echipă excelentă la Arsenal”, a spus fostul fundaş al Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: