image
Sursa foto: Getty Images

Au trecut 32 de ani de când Real Madrid a reușit așa ceva: Prestația excelentă a "galacticilor"

Real Madrid a terminat prima parte a sezonului cu doar 12 goluri primite în 19 partide, performanță care nu a mai putut fi atinsă în ultimii 32 de ani!

"Galacticii" nu au mai reușit să încaseze doar 12 goluri în 19 meciuri din sezonul 1987/1988, când în poarta madrilenilor se afla Francisco Buyo.

Făcând o comparație, sezonul trecut jucătorii lui Real Madrid au primit 24 de goluri în prima jumătate a stagiunii, adică de două ori mai multe. A fost a doua cea mai slabă prestație a "galacticilor" din secolul 21, după cea din sezonul 2008/2009, când echipa a primit 27 de goluri, cu Iker Casillas în poartă.

Thibaut Courtois a avut parte de o evoluție incredibilă în triocul Realului. După ce a încasat șase goluri și a reușit doar șapte parade în primele patru meciuri din La Liga, belgianul a primit doar trei goluri și a reușit 27 de parade din 30 de șuturi în ultimele 12 partide din campionatul Spaniei.

Trei dintre golurile încasate în acest sezon de La Liga de către echipa pregătită de Zinedine Zidane au fost primite de către Alphonse Areola, portarul de rezervă a Realului, două împotriva Granadei și unul cu Alaves.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: