image
Sursa foto: Getty Images

Joao Felix vrea să se ia la ”trântă”cu Haaland și Mbappe: ”Voi lupta cu ei!”

Joao Felix, vedeta celor de la Atletico Madrid, formație alături de care a devenit campion al Spaniei, are ambiția de a deveni cel mai mare fotbalist al lumii.

Fotbalistul portughez a declarat că este capabil să lupte pentru acest titlu cu Erling Haaland și Kylian Mbappe.

Joao Felix este convins că în viitor, dacă nu va mai avea parte de accidentări așa cum a avut în ultimele sezoane, poate concura cu Kylian Mbappe și Erling Haaland.

”Mă voi lupta cu Haaland și Mbappe pentru titlul de cel mai bun fotbalist. Nu am atins încă cel mai înalt nivel. Am avut multe accidentări în ultimele sezoane, la picior, dar și în alte părți.

Nu am avut un sezon întreg fără accidentări. Când se va întâmpla acest lucru, cred că pot lupta pentru acel titlu”, a declarat Joao Felix, citat de A Bola.

În acest sezon, Erling Haaland, cotat la aproximativ 150 de milioane de euro, are 11 goluri și 4 pase decisive în 8 meciuri oficiale pentru Dortmund.

Cota de piață a lui Kylian Mbappe este cu zece milioane de euro mai mare decât cea a jucătorului de la Borussia Dortmund, iar, în acest sezon, fotbalistul lui PSG a marcat patru goluri și a contribuit cu cinci pase decisive.

Cifrele lui Joao Felix pălesc în comparație cu cele ale lui Haaland și ale lui Mbappe, iar cota de piață a lusitanului este de doar 70 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: